Özgün Yemek Tarifleri

Üçüncü Kategori Etler nedir, ne demek?

Üçüncü Kategori Etler hakkında bilgi

Üçüncü Kategori Etler

Birinci ve ikinci kategori etlerden sonra gelen et parçaları (haşlamalık, kıymalık, gerdan, döş, göğüs vb.).

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Liquid Container Nedir?

Termos

Non Potable Water Nedir?

İçilmez Su

Oven Nedir?

Fırın

Snack Tray Nedir?

Çerez Tepsisi

Baharat Demeti Nedir?

Çeşitli aromatik sebze ve baharatların ip yardımıyla bağlanarak demet haline getirilmesi. ... devamı

Biskin Nedir?

Su içermeyen bitkisel margarin.

Brendi (Brandy) Nedir?

Amerikan konyağı. Bir çeşit alkollü içecek.

Breze Usulü Pişirme Nedir?

Bir gıdayı (genellikle et) kapalı bir kap içerisine az su ile konulup kabın üzeri kapatıld... devamı

Çapraz Bulaşma Nedir?

Mikroorganizmaların, bulundukları bir gıdadan, ekipmandan ya da yüzeyden, herhangi bir ara... devamı

Çilav Nedir?

İran pirinci ile yapılan ve genellikle üzerinde et ile servis edilen bir tür pilav.