Üçüncü Kategori Etler
Birinci ve ikinci kategori etlerden sonra gelen et parçaları (haşlamalık, kıymalık, gerdan, döş, göğüs vb.).
Birinci ve ikinci kategori etlerden sonra gelen et parçaları (haşlamalık, kıymalık, gerdan, döş, göğüs vb.).
Termos
İçilmez Su
Fırın
Çerez Tepsisi
Çeşitli aromatik sebze ve baharatların ip yardımıyla bağlanarak demet haline getirilmesi. ... devamı
Su içermeyen bitkisel margarin.
Amerikan konyağı. Bir çeşit alkollü içecek.
Bir gıdayı (genellikle et) kapalı bir kap içerisine az su ile konulup kabın üzeri kapatıld... devamı
Mikroorganizmaların, bulundukları bir gıdadan, ekipmandan ya da yüzeyden, herhangi bir ara... devamı
İran pirinci ile yapılan ve genellikle üzerinde et ile servis edilen bir tür pilav.