Savoyan
Hafif ateşte çırpılarak pişirilen krem haline getirilmiş yumurta sarısı.
Hafif ateşte çırpılarak pişirilen krem haline getirilmiş yumurta sarısı.
230 -240 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada kavrulur.
Zeytinyağında kızarmış sarımsak ve rendelenmiş domates ile yapılan garnitür.
Yaprak hamuruyla yapılan kuş yuvasına benzeyen bir börek çeşidi.
1. Yemek bilimi. İyi yemek hazırlama sanatı. Yemek sanat alanı. 2. Sağlığa uygun, iyi d... devamı
Satış noktası anlamına gelmektedir. Restoranlarda her bir masa veya otellerin her bir barı... devamı
Elma, ayva, limon gibi meyvelerin hücre sıvısında doğal olarak bulunan bir madde. Jölemsi ... devamı
Bazı yemeklere tat, koku ve sarı renk veren bir bitki ve tozundan elde edilen baharat.
İnce ince kesilerek kurutulan hamur.
Bir işletmenin faaliyete geçmeden kurulacak tesisin maliyeti, beklenen verimliliği ve yapı... devamı
Bir mal veya hizmetin satış fiyatından o malın üretilmesi için harcanan giderler toplamını... devamı