Mayonez Tenceresi
Yemek ve pastacılık alanında çırpma işlerinde kullanılan derin ve dibi tümsek olan özel çırpma tenceresi.
Yemek ve pastacılık alanında çırpma işlerinde kullanılan derin ve dibi tümsek olan özel çırpma tenceresi.
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde v... devamı
Şeker şurubunun, şeker yoğunluğunu ölçen alet.
Gıdaların ve yemeklerin içerisine yabancı madde düşmesini ve farklı kokuların sinmesini ön... devamı
Bir ürünün doğallığını, içine başka bir şey karıştırarak bozmak.
Yemeğe katılacak bir maddenin; yemek karıştırırken damla damla veya incecik akıtılarak ekl... devamı
Zor pişen kuru baklagillerin pişirme sürelerini kısaltmak için önceden su içinde bekletilm... devamı
Çeşitli hayvanların kemik, deri ve bağ dokusunun kaynatılması ile elde edilen yarı şeffaf,... devamı
Hiç tuzu olmayan yumuşak krem peynir. Daha çok tatlılarda ve pastacılıkta kullanılır. Orta... devamı
1. Et ve balık yemeklerine lezzet katmak veya etin yumuşayarak daha lezzetli bir hale gelm... devamı
Bakırdan yapılmış, kulplu derin kap.