Gıda Alerjisi
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde vücudumuzun bağışıklık sistemi tarafından yabancı-zararlı madde olarak algılanarak bağışıklık sistemimizin o maddeye karşı reaksiyon göstermesi durumudur.
Karbonhidrat (monosakkarit- 6 karbonlu şeker). Koyu şuruba benzer şeffaf şeker. Tatlı şuru... devamı
Gözle görülemeyen çok küçük canlı varlıklara verilen genel isim.
Et yemeyen kişi. (Fr. Végétarien)
Halk arasında "kızamık şekeri "olarak bilinir. Eritilmiş şeker, limon suyu ve kırmızı gıda... devamı
Süt şekeri, Glikoz ve galaktozdan oluşan bir disakkarit.
Sığırın karın boşluğunda bulunan, lezzetli ve lifli, bir et parçası.
Doğada kolaylıkla yok olabilen ve tamamen doğal hammaddelerden üretilen kraft kağıdından y... devamı