Gıda Alerjisi
Bazı gıdaların içerisinde doğal olarak bulunan bazı maddelerin, vücudumuza girdiklerinde vücudumuzun bağışıklık sistemi tarafından yabancı-zararlı madde olarak algılanarak bağışıklık sistemimizin o maddeye karşı reaksiyon göstermesi durumudur.
İçerisine kapari, kornişon katılmış mayonezli sos.
Dondurulmuş yada buzlu olarak hazırlanan meşrubat veya içkidir.
Dumanda kurutulmuş ete verilen isimdir. Yine aynı şekilde balık ve peynir de yapılır.... devamı
1. Bitkisel kaynaklı tüm gıda maddelerinde bulunan ve insan vücudu tarafından birinci dere... devamı
230 -240 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada kavrulur.
Küçük salatalık(hıyar) turşusuna verilen isimdir.
Zeytinyağında kızarmış sarımsak ve rendelenmiş domates ile yapılan garnitür.
Birçok pastanın temel malzemesi olan yumurta, şeker ve undan yapılan, sünger gibi yumuşacı... devamı
150 - 180 derece civarında olması gerekir. Fırına konan kağıt 5 dakikada koyu sarı renk al... devamı