Özgün Yemek Tarifleri

Duy (Douille) nedir, ne demek?

Duy (Douille) hakkında bilgi

Duy (Douille)

Şanti torbasının ucuna takılan ve krema, şanti gibi malzemelerin şekil almasını
sağlayan huni biçimli metal, plastik uç.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Mikroorganizma Nedir?

Gözle görülemeyen çok küçük canlı varlıklara verilen genel isim.

Vejetaryen Nedir?

Et yemeyen kişi. (Fr. Végétarien)

Glikoz Nedir?

Karbonhidrat (monosakkarit- 6 karbonlu şeker). Koyu şuruba benzer şeffaf şeker. Tatlı şuru... devamı

Garnisaj (Garnissage) Nedir?

Garnitürleme; yemeğin yanına veya içine garnitür koyma.

Misk Otu Nedir?

Kaz, ördek, yılanbalığı gibi yağlı yiyeceklerde ve yahnilerde kullanılır. Vermut tipi bazı... devamı

Fork-Knife-Spoon Nedir?

Çatal- Bıçak- Kaşık

Heather Nedir?

Su Isıtıcı

Laktoz İntoleransı Nedir?

Sütün doğal yapısında bulunan laktoz şekerinin vücut tarafından sindirilememesi durumudur.... devamı

Ongle (Onglet) Nedir?

Sığırın karın boşluğunda bulunan, lezzetli ve lifli, bir et parçası.

Kanal Açma Nedir?

Limon, portakal, salatalık gibi malzemelerin kabuğunu (süsleme için) bir aletle (kanalör) ... devamı