Duy (Douille)
Şanti torbasının ucuna takılan ve krema, şanti gibi malzemelerin şekil almasını
sağlayan huni biçimli metal, plastik uç.
Şanti torbasının ucuna takılan ve krema, şanti gibi malzemelerin şekil almasını
sağlayan huni biçimli metal, plastik uç.
Gözle görülemeyen çok küçük canlı varlıklara verilen genel isim.
Et yemeyen kişi. (Fr. Végétarien)
Karbonhidrat (monosakkarit- 6 karbonlu şeker). Koyu şuruba benzer şeffaf şeker. Tatlı şuru... devamı
Garnitürleme; yemeğin yanına veya içine garnitür koyma.
Kaz, ördek, yılanbalığı gibi yağlı yiyeceklerde ve yahnilerde kullanılır. Vermut tipi bazı... devamı
Çatal- Bıçak- Kaşık
Su Isıtıcı
Sütün doğal yapısında bulunan laktoz şekerinin vücut tarafından sindirilememesi durumudur.... devamı
Sığırın karın boşluğunda bulunan, lezzetli ve lifli, bir et parçası.
Limon, portakal, salatalık gibi malzemelerin kabuğunu (süsleme için) bir aletle (kanalör) ... devamı