Dömi Glas
Yarı donmuş et suyu.
Yarı donmuş et suyu.
Yumurta sarısı ve koyu şuruptan yapılan pastacılıkta kullanılan bir sos.
1. Yemek bilimi. İyi yemek hazırlama sanatı. Yemek sanat alanı. 2. Sağlığa uygun, iyi d... devamı
Bazı yemeklere tat, koku ve sarı renk veren bir bitki ve tozundan elde edilen baharat.
Bir tür Yunan rakısı.
Otel ve restoranlarda müşteriyle doğrudan ilişki kurmayan mutfak, muhasebe vb. departmanla... devamı
Otel, lokanta ile vapur, uçak gibi uzun yol taşıt araçlarında yolcuların beslenmelerini ... devamı
Yemek yeme usulüne ve yemeklerin sırasına göre yemekte kullanılacak tabak, çatal, kaşık, b... devamı
İçeriğinde yalnızca yoğun saf kakao barındıran az işlem görmüş acı çikolata.
Proteini oluşturan birimler, monomerler.
Bir tencere yarıya kadar sıcak su ile doldurularak ağır ateş üzerine oturtulur. Bu tencere... devamı