Özgün Yemek Tarifleri

Bir Taşım Kaynatmak nedir, ne demek?

Bir Taşım Kaynatmak hakkında bilgi

Bir Taşım Kaynatmak

1. Bir defa kaynatıp almak. Kaynamaya başlama anı.

2. Sıvı bir gıdanın ya da yemeğin tam olarak kaynamaya başladığı zamanda ateşin kapatılması.

Benzer Kelimeler

Açıklamalı yemek, mutfak, gıda terimleri...

Korkota (Yöresel Tanım) Nedir?

İri öğütülmüş mısır unu, mısır yarması.

Buttered Bread Nedir?

Tereyağlı Ekmek

Cheese Tra Nedir?

Peynir Tepsisi

Heather Nedir?

Su Isıtıcı

Pickle Nedir?

Turşu

Serviette Nedir?

Peçete

Glüten İntoleransı Nedir?

İnsan vücudunun buğday proteini glüteni sindirememesi durumudur. Çölyak hastalığı.... devamı

Hijyen Nedir?

İnsan sağlığının devamlılığı için gıdalardan ve çevreden kaynaklanabilecek her türlü risk ... devamı

Kulak Memesi Kıvamı Nedir?

Hamurun ne sert, ne de cıvık olmadığı kıvamı için kullanılan tabir.

Kuyruk Yağı Nedir?

Kasaplık koyun türlerinin kuyruk bölümünde bulunan içyağına verilen isim.