Lezzetli Pilav İçin Hakkında Bilgi

Pilavınızın daha lezzetli olması için, et ya da tavuk suyu ile pişirebilirsiniz.
Pilav piştikten sonra üzerine bir-iki defne yaprağı atıp, tencerenin kapağım kapatarak demlenmeye bıraktığınızda nefis bir arama elde edebilirsiniz.
Pirinci eklemeden önce birkaç diş sarımsağı zeytinyağında hafifçe kavurup pilavınızı hazırlarsanız, tadına doyamazsınız!

Ekleyen: YemekTarifiBak.Com    Okunma: 869

yemek tarifleri sitesi , pilav yapmanın sırları, lezzet arttırıcı öneriler, faydalı bilgiler, yemek tarifleri sitesi

Benzer Püf Noktaları

Etek ve Pantolondaki Parlaklıkların Giderilmesi

Zift Lekesi Nasıl Çıkar?

Soğan Soyarken Gözlerimizin Yaşarmaması İçin Ne Yapmalıyız?