Çorba Terbiyesi Hakkında Bilgi

Çorbanızı ocaktan indirmeden hemen önce, 1 adet yumurta sarısı ve birkaç kaşık yoğurdu bir kasede çırpıp, kaynamakta olan çorbanın suyundan bir-iki kepçe alarak ılıştırın ve bu karışımı yavaş yavaş çorbaya yedirin. Terbiye işlemi çorbanın lezzetini artıracaktır.
Çorbalarınızı daha az yağla pişirip, ayrı bir yerde pul biber ve naneyi tereyağında yakarak çorbanın üzerine gezdirdiğinizde de çok lezzetli olacaktır.

Ekleyen: YemekTarifiBak.Com    Okunma: 887

yemek tarifleri sitesi , çorba terbiyesi, çorba yapmanın sırları, lezzet arttırıcı öneriler, faydalı bilgiler, yemek tarifleri sitesi

Benzer Püf Noktaları

Et İçin Lezzet

Zeytinyağı Lekesi Nasıl Çıkartılır?

Yağ Lekesi Nasıl Çıkartılır?