Karnıbahar Kızartması Tarifi, Yapılışı

Malzemeler :

1 orta boy karnıbahar
1 su bardağı un
1 yumurta
1 çay kaşığı karbonat
tuz
kızartmalık yağ
1 kase yoğurt
1 diş sarımsak

Yapılışı:

Karnıbaharlar küçük parçalara ayrılır. Bol suda biraz yumuşayıncaya kadar haşlanır. Bir kapta yumurta, un, soda, tuz, su ile çırpılır. Tavaya sıvı yağ dökülür, yağ kızınca karnıbaharlar hazırlanan karışıma bulanıp, kızartılır. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökülüp servis edilir. Afiyet olsun.

Ekleyen: YemekTarifiBak.Com    Okunma: 5703

yemek tarifleri sitesi , yemek tarifleri, en yeni tarifler, usta aşçı tarifleri, lezzetli tarifler, karnıbahar, Çıtır Karnıbahar Kızartması, kızartmalar, sebzeler

Benzer Ara Sıcak Tarifleri

Yoğurtlu Yumurta

Kuru Patlıcan Dolması

Havuç Yoğurtlaması